Klanten


Als ontwerpbureau is visueel communiceren één van de speerpunten van ons bureau. Op een heldere manier de kwaliteiten van onze architectuur overdragen. Onze samenwerking met Steven Massart ontstond jaren geleden tijdens de studiereizen met onze studenten architectuur, waarbij Steven aansloot als architectuurfotograaf. Sindsdien doen we op hem beroep om onze architectuur beeldend bij een breder publiek te krijgen en hierin spelen Stevens foto`s een cruciale rol. We weten ook dat we op een eenvoudige, snelle manier een beroep kunnen doen op hem en hij weet wat onze verwachtingen zijn van de architectuurfoto`s

Wij doen bij EFF3CT met veel plezier beroep op Steven voor het in beeld brengen van onze interieurprojecten. Steven is uiteraard een erg vakkundig fotograaf maar bovenal weet hij door middel van de juiste invalshoek of door gebruik te maken van specifiek materiaal het resultaat steeds op te liften tot onze grote tevredenheid. Fijn samenwerken zo!
We streven naar een mooie afwerking en topkwaliteit. Als je dan een topper hebt die de beelden kan maken en die de uitstraling kan weergeven, dan heb je een perfecte match. Hartelijk dank Steven voor het prachtige werk al deze jaren. Graag beveel ik je aan!
Steven is één van onze vaste fotografen voor onze kleine en grote bouwprojecten. Hij is makkelijk te bereiken en flexibel in te plannen als we op korte termijn een fotograaf nodig hebben. Nabewerkingen vormen ook geen probleem en worden tot in de puntjes aangeleverd. Zijn service stopt niet na de shoot. We zijn heel tevreden over onze samenwerking.

Steven weet als geen ander onze gebouwen tot leven te brengen via zijn fotografie.
Een interieur "vorm" en "sfeer" geven is één ding ... dit resultaat een "beeld" geven is een ander ding. Wel, dit andere ding werd perfect omgezet in realiteit door Steven. Hij begrijpt mijn conceptuele benadering van ruimten en kan deze visie dan ook ontzettend mooi omzetten in beeld. Het krachtig spel van uitlijnen en perfecte harmonie tussen vorm & materiaal komen perfect tot uiting in de geschoten beelden. Alvast bedankt Steven, voor de mooie resultaten binnen een strikt tijdsbestek.
Steven is our go-to photographer in Belgium. Professional,responsive and always keen to over deliver. I would highlyrecommend Steven for any architectural photographicassignment!GET IN TOUGH !
Interesse in een vrijblijvend gesprek? Wil je graag meer weten?
Op maandag maak ik graag tijd vrij voor jou.

Leg zelf een kennismakingsgesprek vast.

Using Zenfolio