FOTO + VIDEO

ARCHITECTUUR + INTERIEUR + LANDSCHAP + DRONE + CORPORATE

FOTO + VIDEO

ARCHITECTUUR + INTERIEUR + LANDSCHAP + DRONE

Uw project vastgelegd in technisch hoogstaande en inhoudelijk creatieve fotografie? Dat kan!

De laatste 10 jaar heb ik me volop toegelegd op het fotografisch in beeld brengen van elk stadium van een architectuurproject. Ik breng zowel het bouwproces zelf als het afgewerkte project in beeld. De reportage helemaal toegespitst op het gebouw of liever ook de ruimere context mee in beeld? Het kan allemaal !

>> FOTOGRAFIE <<

Architectuurfotografie en video gaan hand in hand.

Waar ik in de fotografie het menselijke leven tracht toe te voegen onder de vorm van gestilleerde personen in beweging, toont video de menselijke aanwezigheid in het project.

Video is ook zeer bruikbaar om het eigenlijke bouwproces zichtbaar te maken. De plaatsing van een betonnen préfab-wand op de hoogste verdieping van een torengebouw in beeld brengen? Yes we can !

>> VIDEO <<

CORPORATE

Uw bedrijf, de plaats waar het allemaal begint. Waar u uw projecten uittekent. Uw ateliers waar projecten van anderen tot leven gebracht worden. Uw locatie waar u anderen een fijne tijd bezorgt.

Bent u op zoek naar krachtige beelden om anderen te tonen wat u precies doet? Om uw klant te overtuigen van uw kwaliteit nog vòòr ze met u contact opnemen?

Dan bent u hier aan het juiste adres! Ondersteunt door techniek breng ik uw bedrijf met creatieve beelden tot leven.

>> CORPORATE <<

Dankzij de aankoop van een drone ben ik in staat een project ook vanuit andere standpunten in beeld te brengen. Loodrecht van bovenaf? Ter hoogte van de bovenste verdieping? Het project met zicht op de ruime omgeving? Het kan allemaal !

>> DRONE <<

ARCHITECTUURREPORTAGE.be | pix@architectuurreportage.be

ARCHITECTUURREPORTAGE.be | pix@architectuurreportage.be