Video


Kielparktoren Antwerpen


VIDEO


ROLL by Sliding Glass
Roll by Sliding Glass is een schuifwand zonder onderprofiel mèt alle voordelen van een normale schuifwand. Uniek op de markt !

Residentiewijk Boerentang - Mol
In de schaduw van het Belgian Nuclear Research Center in Mol vind je Residentiewijk Boeretang. Beter bekend als de Atoomwijk in Mol.

Ontwerp Atelier OA en Czaar architecten zijn er samen met bouwbedrijf Cordeel volop bezig met de renovatie van bestaande projecten en het optrekken van nieuwe projecten. Gelegen in het groen aan de oevers van de Boeretang.

Synagoge Antwerpen
Videoreportage van de gerenoveerde hoofdsynagoge van de Machsike Hadass gemeenschap in Antwerpen.

Een project van Architectenbureau Vanhecke & Suls en EIFFAGE PIT in Antwerpen.

pro-these
pro-these, een privéwoning ontworpen door Guerrilla Office Architects

De oude molen van Betekom
De restauratie van de ruïnes van de Torenmolen van Betekom werden door PIT Antwerpen en ALT Architecten uitgevoerd in opdracht van Natuurpunt.

De Molenwerkgroep van de gemeente Begijnendijk wil de verdere aftakeling van het monument voorkomen door restauratie.
Verder wordt de molen opnieuw in zijn landschappelijke context geplaatst, een baken in het landschap, een herkenningspunt in deze overgangstreek tussen de Kempen en het Hageland en het symbool van Begijnendijk.
Tenslotte wordt gewerkt aan de toegankelijkheid van de site en de verankering binnen de dorpsgemeenschap. Eeuwenlang werd de molen en Molenberg door de inwoners van Betekom gebruikt om de omgeving af te speuren. Aan de molenruïne komt een dak, trap en uitkijkplatform dat refereert aan de vroegere functie van uitkijktoren. Vanop het uitkijkplatform zal men een prachtig vergezicht hebben op de Demervallei en Betekom en op het buurdorp Baal.

Sound of Nature
Sound of Nature is a video project made during the audiovisual workshop with RCR architects

GET IN TOUGH !
Interesse in een vrijblijvend gesprek? Wil je graag meer weten?
Op maandag maak ik graag tijd vrij voor jou.

Leg zelf een kennismakingsgesprek vast.

Using Zenfolio