Architectuur & Interieur

Projects


Jaspers - Eyers Architects

Barco

Het technologiebedrijf Barco, met vestigingen wereldwijd, vernieuwt en breidt zijn campus in Kortrijk uit. Naast kantoren komt er een R&D-centrum met labo’s, maar ook allerhande faciliteiten voor het personeel: sportcentrum, meeting center, auditorium, restaurant, … Jaspers-Eyers is de architect van de nieuwe campus, VK Architects and Engineers staat in voor alle engineering disciplines.
Control autoplay

01/10
Control autoplay
Archipelago

Demersite Hasselt

Een nieuw hoofdkantoor voor CM Limburg, aanpasbaarheid van grootschalige architectuur. Fysiek en mentaal welzijn in combinatie met toekomstige aanpasbaarheid, dat waren de ontwerpuitdagingen voor het nieuwe CM hoofdkantoor. Het project is strategisch geplaatst tussen het Demerpark en de Hasseltse Ring. Het resultaat toont de gecombineerde aanpak van performance-based en scenario-based ontwerpmethodes, ontwikkeld door het ontwerpteam en gevalideerd door de in-house WELL en BREEAM experten.

Studio Segers Architecten

House C

High-end privéwoning ontworpen door Studio Segers Architecten.
Control autoplay

01/09
Control autoplay
Neutelings - Riedijk Architecten

Gare Maritime

Gare Maritime is een baanbrekende hub die retail-, werk- en uitgaanservaringen combineert, gelegen langs het kanaal in de vooruitstrevende stadswijk Tour & Taxis.Dit voormalige stationsgebouw was tot de jaren 1980 in gebruik en herbergt nu 12 houten paviljoenen voor werkruimtes, winkels en evenementen. De paviljoenen en transversale trappen bevatten 10.000 m3 hout, meteen goed voor het grootste houtbouwproject in Europa. De verschillende zones zijn georganiseerd rond een spectaculair middenschip dat baadt in het licht, met 10 thematuinen, speciaal ontworpen om evenementen voor het grote publiek te organiseren.Gare Maritime is een project van Neutelings Riedijk Architecten, Extensa Group, Bureau Bouwtechniek, Omgeving

Studio Segers Architecten

Houses of Souls

High-end vakantiewoning die ik mocht fotograferen voor heel wat partners. Voor Houses of Souls zelf die de beelden gebruiken in de communicatie over het project. Maar ook voor Joris Gijsenberg architecten, Voo-do Interieurinrichting, Studio DP, Sliding Glass en Alu2+.
Control autoplay

01/09
Control autoplay

Peri

Opdrachten op een bouwwerf zijn àltijd boeiend. Zien hoe projecten groeien. Kunnen meemaken hoe een bouwput transformeert tot een gebouw of een element van een tunnel. In de bekistingen mogen kruipen en dan ook nog eens beloond worden met een fantastisch uitzicht over pakweg Antwerpen of Rotterdam?

Neen, op pad met veiligheidsschoenen aan en een helm op mijn hoofd is absoluut geen straf. Tientallen werven bezocht ik al in opdracht van Peri en dat zowel in België, Nederlands als Luxemburg.


GET IN TOUGH !
Interesse in een vrijblijvend gesprek? Wil je graag meer weten?
Op maandag maak ik graag tijd vrij voor jou.

Leg zelf een kennismakingsgesprek vast.

Using Zenfolio